Pável Norbert vagyok. 2001-ben egy spontán spirituális élmény hatására fordultam a zene világa felé, ahol megtapasztalhattam mennyire erős eszköz a muzsika, mely hidat ver a látható és láthatatlan, érzéki és szellemi, anyagi és spirituális világ között.

Ezen erőteljes élmény hatására 180 fokos fordulatot vett az életem, és addigi műszaki pályámat otthagyva, minden komolyabb zenei előképzettség nélkül elindultam a zene útján. Persze később, ez az ‘iskolázatlanság’ áldásnak bizonyult, hiszen így, teljes mértékben intuíciómra hagyatkozva kereshettem azt a tiszta hangzást, amit lelkem mélyén érezve követtem.

Magamról

2011-ben megalapítottam a Freedom Café nevű zenei közösséget, mellyel hazai, és nemzetközileg elismert zenészekkel közreműködve rengeteg nagysikerű koncertet adtunk, többször beutaztuk európát, hatalmas fesztiválok, tudatos és közösségi események résztvevőjeként oszthattuk meg lelkünk árját a világgal

Az utóbbi években azonban a nagy zenei rendezvényekről a fókuszom inkább átsiklott a kisebb, személyesebb és elmélyültebb események és gyógyító körök irányába. Az utóbbi években az az áldás ért, hogy csodálatos gyógyítókkal dolgozhattam és utazhattam, bejárva európát szakrális gyógyító szertartásokon oszthattam meg zenei adottságomat, gyűjthettem és mélyíthettem a tapasztalataimat arról, hogyan használjuk és navigáljunk a zene birodalmán át -akár módosult állapotú- szakrális gyógyitó terekben, hogyan hívjunk be gyógyító és rezgésszint emelő minőségeket hangok, imádságok és tiszta szándék által.