Sing your prayer


• 2 napos szakrális zenei workshop •
“Hogy kapcsolódj a hangodhoz, a zenéhez amely benned lüktet,
a hangon és rezgésen keresztüli imádság erejéhez


Ha szeretnél tapasztalatot és mélyebb megértést szerezni:

  • • A zenélésről mint spirituális gyakorlatról.
  • • Az imádság és a tiszta szándék erejéről.
  • • Esszenciális zenei alapfogalmakról.
  • • A közös zenélés és éneklés kölcsönösen emelő és támogató erejéről.
  • • A zene és rezgés jelentőségéről, mint eszköz a teljességhez vezető úton.
  • • Hogyan tartsuk meg zene és hang erejével szakrális és szertartási tereket.

Akkor ez a workshop neked szól, légy akár teljesen kezdő, zenei irány felé még csak most nyíló, vagy már erre az útra lépett kereső, kisérletező.

“A zene hidat ver a szellem és az érzékek világa között, bűntelen extázist vált ki, dogma nélküli hitet hordoz, hódolatteljes szerelmet, magáról az emberről szól, aki otthon érzi magát a természetben, a végtelenben.”

Menu Yehudi

Üdvözöllek…

és tiszta szívvel invitállak erre a teljes hétvégés workshopra, ahol szeretném megosztani az ezen az úton töltött közel 20 éves tapasztalatomat és tudásomat, és hozzásegíteni mindenkit, hogy mélyebben megnyílhasson a szíve hangjának, és mindannyiunkban lüktető zene varázsának.

A hétvége alatt játékos gyakorlatok segítségével feloldjuk az esetleges, zenei áramlásban való részvétel felé érzett alkalmatlanság érzését. Rövid elméleti ismeret-átadással és gyakorlatokkal tisztába tesszük azokat az alapfogalmakat, amik fontosak az ezen a nyelven való kommunikáció kereteinek megismeréséhez.

Ezek után a résztvevők lelkületének, a hozott “anyag” és csapat dinamikájának függvényében teret nyitunk a csoportos illetve egyéni kreativitásnak, illetve különböző népek és kultúrák szakrális dalain keresztül megtapasztaljuk és elmélyülünk a közös zenélés lélekemelő csodájában.

Magamról

Pável Norbert vagyok. 2001-ben egy spontán spirituális élmény hatására fordultam a zene világa felé, ahol megtapasztalhattam mennyire erős eszköz a muzsika, mely hidat ver a látható és láthatatlan, érzéki és szellemi, anyagi és spirituális világ között.

Az utóbbi években az az áldás ért, hogy csodálatos gyógyítókkal dolgozhattam és utazhattam, bejárva európát szakrális gyógyító szertartásokon oszthattam meg zenei adottságomat, gyűjthettem és mélyíthettem a tapasztalataimat arról, hogyan használjuk és navigáljunk a zene birodalmán át -akár módosult állapotú- szakrális gyógyitó terekben, hogyan hívjunk be gyógyító és rezgésszint emelő minőségeket hangok, imádságok és tiszta szándék által.

Ezeket a tapasztalatokat és tudást szeretném átadni ezen a hétvégén, hiszen talán még sosem volt ekkora szükség a világban a zene erejére, a közös rezgés-emelésre és hogy emlékezzünk arra a végtelen szabad és tiszta potenciálra, mely lelkünk közepén izzik, mely a zene megfelelő lelkületű használatával könnyen hozzáférhető

Gyakorlati
tudnivalók

Helyelfoglalás határideje: A workshop előtti hét péntekje.
Fizetési módok: Kártyás fizetés, Banki átutalás

Résztvételedet az előleg befizetésével tudod biztosítani, melyet foglalóként kezelünk. Lemondás esetén nem áll módunkban visszafizetni, viszont egyszeri névváltoztatásra van lehetőség. Természetesen, amennyiben esetleg a hatályos covid jogszabályok változása miatt nem valósulhat meg az esemény, a befizetett összeget visszakapod.

Hála az élet csodásan összefutó útjainak,

részt vehettem a Sing Your Prayer 2 napos zenei workshopon. Több mint 8 éve az a küldetésem, hogy minél több emberhez eljuttassam a handpan békét hozó hangjait, így azzal a céllal mentem el erre a kurzusra, hogy megtámogassam a bennem lévő zenei gyógyítót, hogy még tisztább szándékkal adhassam át másoknak a belőlem fakadó zenét. Nem vártam semmit, mégis többet kaptam, mint amiről álmodtam. Elfogadást. Támogatást. Bizalmat. Szeretetet. Az együttrezgés felemelő örömét. Csodálatos szakrális, medicine dalokat, amik azóta mindennapjaim része lettek. Vasárnap délutánra olyan teret teremtettünk közösen, hogy azóta is bennem vibrál valami megfoghatatlan boldogság, amire újra és újra rátudok kapcsolódni. Végtelen hála Norbinak, amiért létrehozta ezt a workshopot, amiért őszintén megosztotta velünk a megélt tapasztalait, a tiszta, szeretetteli, szívből jövő zenélés szándékát és gyakorlatát, és órási ölelésem minden csodálatos embernek, akivel megismertük egymást és együtt lehettem ezen a 2 napon. Köszönöm! 
Szilágyi Sándor (Manaman)

Szilágyi Sándor (Manaman)
Handpan artist és Peter Hess hangtál-terapeut

Maradj áramlásban!

Szeretnél értesülni a leendő workshopjaimról és egyéb friss infókról?
A lenti űrlap kitöltésével tudsz feliratkozni a hírfolyamomra.


*Igérem nem árasztalak el fölösleges üzenetekkel és promóciókkal.

Adatkezelési Tájékoztató