Adatkezelési Tájékoztató

A tájékoztató célja, hogy az adatvédelemről nyújtson információt a norbipan.com látogatóinak. A feldolgozás minimális adatot tartalmaz, és csak a feltétlenül szükséges személyes adatok kerülnek bekérésre.

 

Kapcsolatfelvételi űrlap
A kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül kérdéssel fordulhatsz hozzám valamely az odalon bemutatott szolgáltatásokkal, vagy egyéb felmerülő témákkal kapcsolatban. Ezen adatokat kizárólag arra a célra használom fel, hogy a szolgáltatásom iránt érdeklődő, vagy azt igénybe venni kívánó látogató megkeresésére, kapcsolat-felvételi kezdeményezésére válaszoljak, tájékoztatás, egyeztetés céljából. 

A kapcsolatfelvételi űrlap használata nem kötelező, ezen kívül e-mail-ben is elérhető vagyok.
Amennyiben e-mailben keresel meg, az e-mail címedet nem használom fel egyéb célra, és a kommunikáció is kizárólag kapcsolat-felvételi célt szolgál. Az érintettek hozzájárulása nélkül a későbbiekben nem használom fel semmilyen üzleti, marketing vagy egyéb célra, nem keresem meg további ajánlatokkal és hírlevelet sem küldök az ehhez való hozzájárulás nélkül. Harmadik félnek nem adom ki a megadott személyes adatokat.

Hírlevél feliratkozás
A feliratkozó űrlapon keresztül tudsz feliratkozni a hírlevelemre, mejnek célja a leendő eseményekről és újdonságokról éretsíteni. Promóciókat és spam üzeneteket nem küldök.Harmadik félnek nem adom ki a megadott személyes adatokat. 

Kezelt adatok
Az oldal látogatói által a kapcsolatfelvétel során megadott adatok: vezetéknév, keresztnév, e-mail cím, telefonszám. A látogatók által küldött üzeneteket automatikus spamszűrő szolgáltatás ellenőrzi. A személyes adatok a honlapunkon folytatott tevékenységgel kapcsolatos kezelése során az Európai Parlament és Tanács a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, továbbá a 95/46/EK irányelv hatályon kívül helyezéséről szóló 2016/679. számú rendelet (a továbbiakban: „GDPR/Általános Adatvédelmi Rendelet – 2016. április 27.), valamint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek (a továbbiakban: „Infotv.”) megfelelően járunk el.

Az adatkezelés időtartama
Az adatokat csak a kapcsolatfelvétel lezárultáig kezeljük.

Az adatkezelés jogalapja
A látogató önkéntes hozzájárulása, amit a kapcsolatfelvétellel ad meg.

A látogató jogai a kezelt adataival kapcsolatban
A látogató bármikor kérhet tájékoztatást a kezelt adatairól, bármikor korrigálhatja azokat (pl. adatváltozás esetén) és kérheti azok törlését. Törlés kérése esetén a kapcsolatfelvételre irányuló szándékot semmisnek tekintem és a saját felhasználói email-fiókomból törlöm a kapcsolatfelvételre vonatkozó megkeresést illetve az ehhez kapcsolódó levelezést.

A weboldal használatával kapcsolatban gyűjtött egyéb információk
A weboldal látogatása során semmilyen olyan személyes adatot nem gyűjtök a látogatóról, amely alapján beazonosítható lenne.

Cookie nyilatkozat
A weboldal – elsődlegesen a weboldal szolgáltatásai színvonalának emelése, illetve biztonsági és adatvédelmi kockázatok megfelelő kezelése érdekében – úgynevezett „sütiket” („cookie”-kat) használ.

Tájékoztatjuk, hogy a www.norbipan.com honlap felkeresésével kisméretű fájlok, úgynevezett „süti”-k, vagy (idegen nyelvű kifejezéssel élve) „cookie”-k kerülhetnek a látogató számítógépére, vagy arra a technikai eszközre, amelyen keresztül a látogató a weboldalt felkereste.

A honlapon használt „sütik” nem kezelnek személyes adatot.

A „süti” (cookie) egy olyan kisméretű adategyüttes, amelyet ez a weboldal a látogatók számítógépének böngészőprogramjában tárol, és később onnan kiolvashatók. A „sütit” (cookie) más webhely nem képes elolvasni, csak az, amelyik azt elhelyezte. A „sütiket” (cookie) kizárólag adminisztratív, illetőleg a jelen pontban meghatározott célokra használom fel. Egyetlen „süti” (cookie) sem tartalmaz olyan személyes adatot, amely lehetővé teszi bárki számára a látogatók e-mailen, telefonon vagy hagyományos postai úton történő elérését. A „sütik” (cookie-k) számtalan funkcióval rendelkezhetnek, többet között információt gyűjthetnek, megjegyezhetik a látogató egyéni beállításait, érdeklődési igényeit, lehetőséget adnak a honlap tulajdonosának a felhasználói szokások megismerésére, mely információk utóbb felhasználásra kerülhetnek, de alapfunkciójuk, hogy általánosságban megkönnyítsék a weboldalak használatát, és növeljék a felhasználói élményt a honlap látogatói számára. Vannak olyan „sütik” (cookie), amelyek személyes adatok kezelésével nem járnak. A személyes adatok kezelésével járó „sütik” (cookie) használatához hozzájárulás szükséges, az adatkezelés jogalapja ebben az esetben a Látogató hozzájárulása, amelyet a honlap használata során van lehetősége megadni. A látogató hozzájárulása nélkül személyes adatok kezelésével járó „sütiket” (cookie) nem használunk. A hozzájárulást aLátogató bármikor visszavonhatja, illetőleg joga van ahhoz, hogy tiltakozzon az adatkezelés e formája ellen.

Az alábbi linken keresztül a leggyakrabban használt böngészők (Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer) hogyan találja meg a „sütik” (cookie) kezelésére vonatkozó menüpontot, funkciókat és további ismereteket szerezhetsz a „sütik” működésével kapcsolatban:

Google Chrome: https://support.google.com/accounts/answer/61416?hl=hu
Mozilla Firefox: https://support.mozilla.org/hu/kb/sutik-informacio-amelyet-weboldalak-tarolnak-szami?redirectlocale=hu&redirectslug=S%C3%BCtik+kezel%C3%A9se
Internet Explorer 11: https://support.microsoft.com/en-us/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies#ie=ie-11
https://www.allaboutcookies.org/

A böngésző programok többsége alapértelmezés mellett elfogadja a „sütiket”, de a látogató olyan beállítást is választhat, amely elutasítja a „sütik” fogadását, illetve jelzi azok értékelését. Az alábbi honlapon keresztül további információkat szerezetsz a „sütik” szerepéről: http://www.youronlinechoices.com/hu/ vagy az https://www.allaboutcookies.org/ weboldalon. Amennyiben a Látogató a „sütik” fogadását elutasítja, előfordulhat, hogy a honlap bizonyos elemei vagy a honlap teljes egészében nem lesz elérhető az Ön számára. A honlap első látogatásakor Ön által megadott „süti”-beállításokat a Látogató bármikor módosíthatja.

A honlapon az alábbi „sütiket” (cookie) használjuk szolgáltatásaink fejlesztése, valamint a felhasználói élmény növelése érdekében.

A szolgáltatás nyújtásához nélkülözhetetlen „munkamenet (SESSIONID) sütik”
Ezek a „sütik” személyes adatok kezelésével nem járó, de a szolgáltatásaink nyújtásához elengedhetetlen sütik, melyek alkalmazása azért szükséges, hogy a felhasználók böngészhessék weboldalunkat, és az oldalon nyújtott szolgáltatásokat igénybe tudják venni. Ha bezárod a honlapot, ezek a sütik automatikusan törlődnek a számítógépedről, de ezen sütik nélkül nem tudjuk biztosítani a honlap rendeltetésszerű használatát.

A honlap megfelelő működésének biztosítása a Látogató hozzájárulása által.
GDPR 6. cikk (1) bek. a) pont munkamenet biztosítása, azonosítása, a felhasználók állapota az oldalkérések között a látogatói munkamenet végéig adatkezelő, adatfeldolgozók

A weboldal tárhely-szolgáltatója
Websupport Magyarország Kft.
1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22.